Om Design of Scandinavia

Med gåvokort från Design of Scandinavia vill vi försöka återställa den traditionella företagsjulklappens rätta värde och uppskattning. Vi tar fasta på gåvokortets valfrihet och ger mottagaren möjlighet att hitta sin julklapp som känns värdefull och uppskattad. Detta gör vi enkelt genom att endast erbjuda design- & kvalitetsprodukter från välkända skandinaviska varumärke!

Svårt att välja rätt gåvokort? Det kan vi förstå – MEN varför välja dyra gåvokort med undermåliga produkter. Om givaren betalar 360: - + moms så bör man få valuta förpengarna. Med vårt gåvokort, Design of Scandinavia, har vi tagit fasta på just detta.

Du får en varumärkesprodukt till rätt pris – d.v.s. under butikspris! Vi är en av få återförsäljare som har förtroendet hos de flesta stora, välkända varumärkena och kan därför erbjuda dig detta helt unika gåvokort. Ett gåvokort med designprodukter, kvalitetsprodukter från ett 30 tal av detaljhandelns mest kända varumärke. Varför nöja dig med undermåliga, kockknivar, pepparkvarnar, termosar mm när du och dina mottagare av gåvokorten kan få riktigt bra, prisvärda och uppskattade produkter.

Ditt julklappsval har aldrig varit enklare och tryggare – med vårt gåvokort får alla vad dom verkligen vill ha!

- Enkelt och Tryggt!
- Bara välkända varumärkes produkter!
- Prisvärt – alla produkter har ett butikspris på ca 500-1000 kr.
- Alternativet att skänka till välgörenhet finns!
- Vi redovisar alla inlösta p-kort – återbetalar ej inlösta / byter mot nya kort!
- Gåvokortets kreditkortformat, passar i din plånbok och glöms ej bort!

Gåvokortet, exklusivt utformat som ett kreditkort. Levereras i en mycket elegant och exklusiv presentask. Klart att dela ut!

Design of Scandinavia är ett företag och varumärke som funnits i mer än 10 år - dotterbolag till Actera AB.

GDPR / INTEGRITETSPOLICY ACTERA AB/DESIGN OF SCANDINAVIA

Klicka här!

Hur gör man 
© 2018 Design of Scandinavia